Invitació al Pla d’Energia Participatiu

crida a la participació
Pla d’energia participatiu de Sant Martí i La Verneda – La Pau

L’energia, com sabem, és vital per a la nostra vida qüotidiana. Necessitem energia per moure’ns, per il•luminar-nos, per cuinar, per escalfar-nos… Però, què en sabem de l’energia? D’on prové? Quanta en gastem? Com afecta al planeta el nostre consum? Podem estalviar-ne?

Algunes entitats estem treballant per trobar solucions a aquestes preguntes. Tenim una proposta d’actuacions per posar en pràctica als barris de Sant Martí de Provençals i La Verneda i la Pau i volem presentar-vos-la perquè us uniu a nosaltres i fer un projecte millor, més gran i per a tot el nostre veïnat.

El Pla d’energia participatiu dels barris de Sant Martí, la Verneda i la Pau que us proposem pretén aconseguir uns barris més verds gràcies a la conscienciació del seu veïnat, fent-lo participar des de la planificació del projecte fins a la realització d’activitats.

És per això que necessitem la implicació de tota la comunitat per decidir com ha de ser aquest procés, fer una diagnosi dels barris i organitzar diverses activitats per a tota la ciutadania per aconseguir aquest canvi d’hàbits en el consum energètic.

Aquest projecte podria esdevenir un referent a nivell de ciutat, i fins i tot estatal o europeu, ja que les iniciatives sostenibilistes actuals es basen en barris de nova construcció, una realitat molt diferent a la nostra.

Així doncs, us animem a venir el proper 7 de juliol a les 19h. al Centre Cívic Sant Martí ( Selva de Mar 215 ), per a conèixer amb més detall la proposta i començar a dir-hi la vostra!

Grup Motor del projecte Pla d’energia participatiu dels barris de Sant Martí, Verneda i la Pau
Eco-Union
Barcelona en Transició
IGOP- UAB
Agència de l’Energia de Barcelona
Amb el suport de la Secretaria Tècnica de l’Agenda 21 i el Districte de Sant Martí

Anuncis

10 responses to “Invitació al Pla d’Energia Participatiu

 1. Me parece una iniciativa fantástica, los correos que recibo transmiten muchas ganas ilusión y ganas en mejorar la vida del barrio, yo lamento no poder participar, ni tener conocimientos técnicos que puedan ayudar en este momento, pero os trasmito mi apoyo y os deseo mucha suerte y ánimos para llevar adelante el proyecto

  • Hola Paloma

   nos alegramos de que te parezca tan interesante y que notes la ilusión con que estamos intentando llevar a cabo nuestros proyectos…te tenemos que decir que no se requieren conocimientos técnicos para participar en este proyecto, así que si algún dia te animas a participar con las ganas hay suficiente…se agradecen tus buenos deseos, a ver si pronto podemos contar contigo

   abrazo
   sant martí – la verneda en transició

 2. La Cooperativa VERDneda intentarem fer-hi cap algú o altre!
  anna

  • gràcies Anna!!…us esperem, de fet ens encantaria que a la taula de veïns i entitats que s’ha de crear hi esteu representats…ja parlarem.

   abraçada
   sant martí – la verneda en transició

 3. Doncs, només dir-vos que no us falti energia per seguir amb tota aquesta moguda………

 4. Retroenllaç: PLA D’ENERGIA PARTICIPATIU DE SANT MARTÍ I LA VERNEDA- LA PAU | AcampadaBCN – Comissió Medi Ambient

 5. Apoyo ABSOLUTO DESDE COMISION MEDI AMBIENT PLAZA CATALUNYA.
  Nos veremos alli.
  http://www.facebook.com/mediambient.acampadabcn

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s